Annavit

Az AnnaVit speciálisan a fogamzásgátló tablettát szedő nők igényeihez lett kialakítva, az Ő étrendjük kiegészítésére javasolt.

A fogamzásgátló tabletta szedése a mellékhatások előfordulásának rizikójával jár, de a jó hír az, hogy ez a rizikó csökkenthető. Több száz tudományos cikk igazolta, hogy a fogamzásgátló tabletta szedése ásványi anyagok, vitaminok (mint pl. a B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, fólsav, Cink, Magnézium, C-vitamin) kiürülését okozza a női szervezetből és ezzel feltételezhetően hozzájárulhat bizonyos állapotok, betegségek kialakulásához.

A fogamzásgátló tabletta szedése során számos nem kívánt állapot kialakulhat (mellékhatások). Ezek a problémák egyes esetekben már rövidtávon is jelentkeznek, de többször előfordul, hogy csak később, évek múltával válnak nyilvánvalóvá, amikor már sokkal nehezebb orvosolni őket. Érdemes tehát odafigyelni, hogy a tápanyagok, ásványi anyagok, vitaminok bevitele mindenképpen megfelelő legyen, és ebben nyújthat segítséget az AnnaVit, aminek az összetétele:

• B2-Vitamin
• B6-Vitamin
• B12-Vitamin
• Folsav
• Szerves Cink
• Szerves Magnézium
• C-Vitamin


Fontos hangsúlyozni, hogy a készítmény nem tartalmaz B1-vitamint (amit több vizsgálatban a testsúly-növekedésével hoztak összefüggésbe) ill. A-vitamint (ami inkább felhalmozódik a fogamzásgátló tabletta szedése mellett és mesterséges pótlását nagy vizsgálatok- főként dohányosoknál- a daganat kialakulás rizikójának növekedésével hoztak összefüggésbe).


Adagolás: Napi 1 tabletta, a fogamzásgátló tablettával együtt
Kényelmes,90 tablettás kiszerelés, ami 3 hónapra elegendő.

OETI által jóváhagyott (zöld pipás) étrend-kiegészítő. Notifikációs szám: 14467/2014

Az Annavit kapható a nagyobb gyógyszertárakban vagy megrendelhető a Vitalprof.hu webáruházban.

Fontos figyelmeztetés: ez a termék a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkezik hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi kezeléseket.
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

 

Kérdezze Gyógyszerész szakértőnket  szakmai kérdésekben!


captcha
Created with BreezingForms Lite - Get BreezingForms Full Version!

Rendelje meg webshopunkban!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok